KUCHNIA PEŁNA ŚWIATA WARSZTATY

WARSZTATY KULINARNE-ON LINE:

KUCHNIA PEŁNA ŚWIATA

6 DNI

6 WARSZTATÓW W FORMIE INSTRUKTAŻOWYCH FILMÓW

KSIĄŻECZKA ZE WSZYSTKIMI PRZEPISAMI

12 FILMÓW Z PRZEPISAMI

PORADY, KTÓRE UŁATWIAJĄ GOTOWANIE

LISTY ZAKUPÓW NA KAŻDY DZIEŃ I TYDZIEŃ

MENU NA CAŁY TYDZIEŃ.

 

 


KULINARNE PODRÓŻE DO:

MAROKA, GRUZJI, WŁOCH, HISZPANII, WIELKIEJ BRYTANII ORAZ POLSKI.

PROSTE PRZEPISY

AROMATYCZNE DANIA

OGÓLNODOSTĘPNE SKŁADNIKI

 

KUP WARSZTATY KULINARNE ON LINE:

CENA:

129 zł

numer konta:

lemon&lime Biuro Turystyczn

ALIOR BANK 30 2490 0005 0000 4510 6378 1378

Prześlij 129 zł na powyższy numer konta z dopiskiem warsztaty.

Następnie wyślij do mnie mejla z informacją dokonania zakupu.

 

 

 

 

JAK TO DZIAŁA?

KUPUJESZ WARSZTATY I W CIĄGU KILKU GODZIN DOSTAJESZ DOSTĘP DO WSZYSTKICH MATERIAŁÓW.

PIERWSZY KROK

Zapoznaj się najpierw z menu. Wybierz te potrawy, które chciałbyś/abyś zrobić jako pierwsze. Zobacz listę zakupów.

WARSZTATY

  • Obejrzyj filmiki instruktażowe z tymi przepisami, które zrobisz w pierwszej kolejności i gotuj! 🙂
  • Filmiki nie będą długie, starałam się, aby nie przekraczały 10 minut, a niektóre mają tylko  kilka minut 🙂
  • Będą dwa dania obiadowe.
  • Przepisy są łatwe, krótkie, jednak dania są pyszne, zawierają ogólnodostępne składniki. Ich przyrządzenie jest proste.

DLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W WARSZTATACH?

Dostaniesz:

  • Menu, dwudaniowych obiadów na cały tydzień
  • Listę zakupów
  • 14 filmów instruktażowych
  • Książeczkę z przepisami ( 14 przepisów, prostych, aromatycznych i samczych dań)

Nauczysz się:

  • Jak przyrządzać proste potrawy z różnych części świata
  • Stosowania różnych kuchennych trików, aby gotowanie stało się dla Ciebie przyjemne

Zapraszam!

KIM JESTEM?

Nazywam się Justyna Wiśniewska. Od ponad 10 lat prowadzę Butikowe Biuro Podróży.
Tak naprawdę swoją karierę w turystyce zaczęłam od wyjazdów na obozy młodzieżowe, na których gotowałam posiłki dla grup około 50 osobowych. Przyznam, że wtedy, około 20 lat temu, na gotowaniu niewiele się znałam. Jednak miałam obok siebie ludzi, którzy nauczyli mnie jak przyrządzać danie, aby było ono smaczne. Często zarówno młodzież jak i dorośli przychodzili do mnie najpierw po dokładki, później po przepisy. Gotowanie przynosiło mi coraz więcej radości, moje umiejętności polepszały się z roku na rok.
Choć moja kariera zawodowa, nie rozwijała się w kierunku gastronomicznym, otworzyłam przecież biuro podróży, to całe moje życie przeplata się dobrymi smakami, gotowaniem, urządzaniem imprez, gdzie przyrządzam dania dla kilkunastu osób, organizowaniem warsztatów kulinarnych oraz organizowaniem wypraw kulinarnych w różne części świata.
Uwielbiam smakować, gotować i degustować. W kuchni czuję się jak ryba w wodzie.
Na organizowanych przez siebie wyjazdach często sama gotuję. Mam głowę pełną smacznych pomysłów. Mogę sama przyrządzić obiad zarówno dla  4 jak i 40 osób.
Z przyjemnością gotuję i patrzę jak moje potrawy smakują tym, którzy je spożywają.
Przez 10 lat miałam przyjemność gotowania dla kilku tysięcy osób. Przeprowadziłam kilkanaście warsztatów kulinarnych dla przedszkolaków, młodzieży jak i dorosłych. Zorganizowałam wyprawy kulinarne do: Włoch, Gruzji, Hiszpanii oraz na Sycylię.
Gotowałam w kuchniach, które miały 10 metrów kwadratowych jak i w tych, które były świetnie wyposażone i miały ogromną przestrzeń.
W mojej kuchni goszczą smaki z różnych części Europy i Świata.
Lubię gotować proste, szybkie i smaczne potrawy.
Chciałabym Ciebie nauczyć filozofii mojej kuchni.
Nie ważne czy masz doświadczenie w gotowaniu, ważne, że masz chęci!
Wspólnie przyrządzimy smaczne potrawy, które zachwycą Ciebie i Twoich towarzyszy biesiady.